Doprava a platby

DOPRAVA 

PACKETA NA ADRESU

Poznáte ako Remax Courier Service

Tovar je spravidla dodávaný na druhý pracovný deň po dni vyexpedovania. Balík vám bude zaslaný kuriérskou spoločnosťou Packeta. 

3,80€ s DPH

PACKETA

Poznáte ako Zásielkovňa

Tovar je spravidla pripravený na výdajnom mieste do 2 dní po dni vyexpedovania. O doručení budete informovaný formou SMS a emailom.

2,80€ s DPH

 

 

PLATBA 

PLATOBNÁ KARTA

Pohodlná a bezplatná platobná metóda. Po potvrdení objednávky budete presmerovaný na stránky spracovateľskej spoločnosti GopPay, kde zadáte číslo karty, dátum jej exspirácie a číslo CVV, ktoré sa nachádza na druhej strane karty. Po tomto úkone už iba potvrdíte údaje a budete presmerovaný späť na náš eshop, kde uvidíte potvrdenie objednávky a na e-mail vám príde jeho potvrdenie. Všetko ostatné už vyriešime my.

DOBIERKA

Tovar zaplatíte kuriérovi pri dodaní, priamo na Vami určenej adrese. Cena dobierky je 1€ s DPH. Vždy si prosím pripravte potrebnú sumu, urýchlite tým predanie zásielky.

PLATBA PREVODOM NA ÚČET

Vyberiete si platbu bankovým prevodom, zašleme vám na e-mail objednávku. Termín dodania je ovplyvnený termínom uhradenia platby - tovar expedujeme až po pripísaní platby na náš účet. O Vašej platbe sa dozvedáme s miernym oneskorením spravidla dvoch pracovných dní od Vášho zaplatenia.