Veľkoobchodné podmienky

Vážení veľkoodberatelia, veľmi si vážime Váš záujem o spoluprácu s firmou Luxusné Pranie. Pre správne vybavenie Vašich objednávok alebo dopytu venujte, prosím, pozornosť nasledujúcim informáciám. Ak ste firma s IČOm a fakturačnou adresou na území Slovenskej republiky, svoj záujem o predaj produktov značky Profumel môžete nám napísať na mail info@luxusnepranie.sk Vo Vašom e-maily alebo registrácii, prosím, vždy uveďte všetky firemné a kontaktné údaje (názov firmy, meno, priezvisko, IČO, DIČ, IČ DPH, fakturačnú a dodaciu adresu, email, telefón).

Veľkoobchodné ceny sú štandardné ceny doplnené o vopred dohodnutú percentuálnu zľavu, ktorá bude priradená k vášmu VO účtu. Pri výbere nových veľkoobchodných odberateľov zvažujeme niekoľko kritérií tak, aby filozofia nášho budúceho veľkoodberateľa bola v súlade s našou.

Objednávanie

Veľkoobchodné ceny môžu byť odberateľovi poskytnuté formou emailu a ide o firmu s IČO a fakturačnou adresou na území Slovenskej republiky. 

Fakturácia

Faktúru posielame mailom, je platným daňovým dokladom a zároveň slúži aj ako dodací list. Je vo Vašom záujme, aby ste si skontrolovali jej správnosť.  Tovar zasielame až na základe uhradenej faktúry. Nie je možné realizovať ďalšiu objednávku, kým faktúra za predošlý tovar nie je uhradená. Táto informácia sa vzťahuje na firmu s rovnakým IČO.

Až do úplného uhradenia faktúry je tovar v našom vlastníctve (Samuel Štiblar — SKEŠ SHOP, Hlavná 174/70, Raslavice 08641, IČO:50594621, DIČ: 1120280601, IČ DPH: SK1120280601). Čiastkové úhrady faktúr sa nepovažujú za splnenie povinnosti uhradiť plnú sumu za tovar. Po objednaní Vám bude vystavená faktúra. Po uhradení faktúry a pripísaní prostriedkov na náš účet Vám hneď odosielame tovar. Všeobecné obchodné podmienky nájdete na tu

Doručenie

Doprava je realizovaná Packetou alebo prepravnou spoločnosťou (kuriérskou službou). Poštovné a balné pri objednávke závisí od váhy balíka a jej cena je stanovená podľa aktuálneho cenníka Packety a prepravnej spoločnosti. 

Záver

Obsah stránky www.luxusnépranie.sk podlieha autorskému právu. Aj v prípade, že je s Vami nadviazaná veľkoobchodná spolupráca, musíte toto právo rešpektovať a dodržiavať. Kopírovanie a šírenie loga, textov a obrázkov je dovolené, len ak je uvedený ich zdroj, resp. autor a s písomným súhlasom majiteľa stránky www.luxusnepranie.sk .  Objednaním tovaru súhlasíte s týmito podmienkami.

Ďakujeme za spoluprácu