Je ľahké povedať “Parfém na pranie”

Je ľahké povedať “Parfém na pranie

 

Jednou z najčastejších otázok, ktoré nám naši verní zákazníci kladú, je, aký je postup, ktorý vedie k zrodu novej esencie „ Profumel “ na parfumovanie bielizne.

 

Odpoveď nie je jednoduchá a čiastočne ju možno vystopovať späť k rovnakej technike, ktorá sa po stáročia používala na vytváranie parfumov, teda práve tých, ktoré používame na parfumovanie našej pokožky.

 

Určite môžeme rozdeliť dve makro aktivity tohto procesu, čuchovú a chemickú .

 

Prvá a najvýraznejšia zložka, skutočný parfum, ako ho vnímame, je výsledkom spojenia prvkov, ktoré nám dávajú vnemy, ak sa zmiešajú so správnou alchýmiou. Na to je potrebná veľká citlivosť, skúsenosti a možno aj zmyslová predispozícia. Nie je prekvapením, že tí, ktorí vytvárajú parfémy pre prácu, sa nazývajú „Nos“, starodávna profesia, ktorá sa kedysi dedila z otca na syna a stále si zachováva auru tajomstva, napriek tomu, že existujú školenia a akademické kurzy, ktoré potvrdzujú získané zručnosti.

 

Výber "parfumov"

Vône nie sú všetky rovnaké, počnúc zamýšľaným použitím. Parfum na pranie, ručne aj v práčke, nikdy nebude mať rovnaké tóny ako parfum, ktorý je zrodený pre pokožku. Je zrejmé, že vône svieže, nové a čisté, ktoré možno pripísať látke, sa môžu približovať klasickému parfumu, ale musia mať nevyhnutne odlišné vlastnosti. V tejto súvislosti naši odborníci získali vycibrené čuchové skúsenosti, a to aj vďaka pomoci tisícok zákazníkov, ktorí denne ponúkajú spätnú väzbu na staré i nové parfémy na pranie.

 

Vďaka skúsenostiam a zameraniu sa na špecializovanú špecialitu je „ Profumel “ jednou z najviac oceňovaných a osvedčených značiek vôní na bielizeň a každá nová esencia nesie so sebou dedičstvo rokov práce.

 

Chemická formulácia

To všetko však nestačí. Druhou podstatnou vlastnosťou nevyhnutnou pre úspech produktu, ako je ten náš, je chémia.

Schopnosť zostaviť a zmiešať čuchové rodiny a látky vo farmaceutických percentách, vďaka ktorým je produkt skutočným úspechom.

Pri tejto práci sa obraciame na odborných partnerov, vybavených modernými chemickými laboratóriami, ktorí sú schopní uspokojiť naše požiadavky ako z hľadiska čuchových výsledkov, tak aj z hľadiska kvality formulácií.

 

Je to dlhá práca, na konci ktorej po dosiahnutí uspokojivého výsledku sledujeme senzorické a prísne funkčné testy, než zjemníme esenciu na pranie a nakoniec ju ponúkneme vám všetkým, verným zákazníkom !